Absolute Paint

Vízbázisú, szagtalan, dekorációs festék extra matt természetes felülettel és nagy színmélységgel. A pigmentek, olajok és hatóanyagok magas koncentrációjának köszönhetően az Absolute Paint gazdag festék, amelyet a természetes mészalapú festékek stílusát idéző elegáns textúra jellemez.

Kerakoll Absolute Paint

Nettó ár
20.000 Ft
Paletta:Warm Collection
Szín:WR01
Méret:4 L

Az Absolute Paint
Belső terek

Mennyezet Absolute Paint KK 67
Fal Cementoresina Wall WR06

Mennyezet Absolute paint WR02
Fal Patina Living WR04
Térelválasztó Microresina WR09
Padló Cementoresina WR09

Az Absolute Paint képes ellenállni a penész, a gombák és a baktériumok szaporodásának és terjedésének. Kivételes légáteresztő képességének köszönhetően jól alkalmazható száradó vakolatrendszerekhez. Mivel nem tartalmaz nehézfémeket, kifejezetten ajánlott gyermekszobákba és hálószobákba. A festék kiváló fedőképességet biztosít, mentes az illékony szerves vegyületektől és a formaldehidtől. A festett felület ellenálló és könnyen tisztítható.

Az Absolute Paint
színek

Belső felületek védelme és díszítése: ecsettel, hengerrel vagy spray-vel történő két réteg festék felhordásával, mint például a Kerakoll Spa által gyártott Absolute Paint, GreenBuilding Rating® 4, ≈ 0,15-0,2 l/m2 fedettséggel. Nagymértékben légáteresztő, VOC-mentes, az EN 71-3 szabvány szerint nehézfémektől mentes, fungisztatikus és bakteriosztatikus. Ellenáll a nedves súrolásnak az ISO 11998 II. osztályú EN13300 szabvány szerint, vízgőzáteresztő képességi osztályú. V1 (erősen légáteresztő) osztályú az EN ISO 7783-2 szabvány szerint.

  • VOC Franciaország 28 nap: A+
  • Vízgőzáteresztő képesség (EN ISO 7783): Osztály: V1 (erősen légáteresztő)
  • Egészségvédelem és biztonság (EN 71-3): Megfelel, alkalmas játszóterek és játszóterek díszítésére.

Warm Collection-ről

Integrált projekt, amely egyetlen színpalettával összehangolt, innovatív anyagokat tartalmaz.

A PROJEKTRŐL

A Warm Collection atmoszférája a textúrák, felületek és színek exkluzív, kifinomult kutatásának gyümölcse, Piero Lissoni összetéveszthetetlen stílusában.

BELSŐ TEREK

A Warm Collection, innovatív módon dobja fel a helyiségeket.