Decor Paint

Vizes bázisú dekoratív gyantafesték, mosható és törölhető matt felületű, magas színintenzitással. Ideális a több tisztítást igénylő falak (konyha, fürdőszoba, gyerekszobák) és a nagy forgalmú területek (folyosók, lépcsőházak) díszítésére. Magas gyanta- és pigmenttartalmának köszönhetően tökéletes az erősebb színekhez és a helyiségek kifinomultságának és exkluzivitásának érzetéhez.

Kerakoll Decor Paint

Nettó ár
3.200 Ft
Szín:WR01
Méret:100 ml

A DECOR PAINT
BELSŐ TEREK

Fal Decor Paint WR10
Padló Legno+Color Large WR10

Fal Decor Paint WR10
Szegély Invisible WR10
Padló Legno+Color Large WR10

Fal Decor Paint WR10
Szegély Invisible WR10
Padló Legno+Color Large WR10

Mennyezet Decor Paint WR01
Fal Wallpaper Living WR01
Padló Cementoresina WR06

Mennyezet Decor Paint WR08
Fal Microresina, Wallcrete WR08
Padló Microresina Floor WR10

A Decor Paint aktívan ellenáll a penész és a gombák szaporodásának, és megakadályozza a baktériumok terjedését. Gyermekszobákba és -szobákba kifejezetten ajánlott, mivel nem tartalmaz nehézfémeket. Kiváló fedőképességet biztosít, és mentes az illékony szerves vegyületektől és a formaldehidtől.

Ezen kívül a Decor Paint ellenáll a sérüléseknek és könnyen tisztítható, mosható. Lakó- és kereskedelmi helyiségekben egyaránt alkalmas falak és mennyezetek dekoratív festésére. Megfelel az élelmiszer-biztonságra vonatkozó HACCP protokollnak, így ideális választás nagy igénybevételnek kitett helyiségek, gyermekszobák, konyhák, folyosók és lépcsőházak festésére.

A DECOR PAINT
SZÍNEK

Belső felületek védelme és díszítése: ecsettel, hengerrel vagy szórással, két rétegben, légáteresztő, könnyen fertőtleníthető, dekoratív, a baktériumok szaporodásának ellenálló műgyantafestékkel, mint például a Kerakoll Decor Paint, GreenBuilding Rating® 4, ≈ 0,15-0,2 l/m2 fedettséggel.

Vízgőzáteresztő képességgel osztályú V2 (légáteresztő) az EN ISO 7783 szabvány szerint, a baktériumok szaporodásával szemben ellenálló (100%) az EN ISO 7783 szabvány szerint. ISO 15457 szabvány szerint, ellenáll a baktériumok fejlődésének az ISO 22196 szabvány szerint, nem mérgező az EN 71-3 szabvány szerint. szabvány, alkalmas gyermekeknek szánt környezetek díszítésére, megfelel az UNI 11021:2002 szabványnak. (HACCP D.L. 193/2007) rendszernek, alkalmas az élelmiszer-előkészítésre szánt környezetek burkolására, a következő tulajdonságokkal rendelkezik kiváló vegyi ellenállással (5. osztály), foltálló és mosószerekkel szemben ellenálló az EN 12720 szabvány szerint.


  • VOC Franciaország 28 nap: A+
  • Vízgőzáteresztő képesség (EN ISO 7783): V2 osztály (légáteresztő)
  • Egészségvédelem és biztonság (EN 71-3): Megfelel, alkalmas játszóterek és gyermekszobák díszítésére.
  • Baktériumok elszaporodása (ISO 15457): 100%-os hatékonyságú.
  • Baktériumok elszaporodása (ISO 22196): Ellenáll a baktériumok fejlődésének
  • Karcállóság (ISO 1518 Clements teszt): 1,95 kg
  • Kémiai ellenállás (EN 12720): 5. osztály (kiváló), foltálló és ellenáll a mosószereknek.
  • HACCP (UNI 11021-2002): Megfelel, alkalmas élelmiszer-előkészítésre szánt környezetek bevonására.

Warm Collection-ről

Integrált projekt, amely egyetlen színpalettával összehangolt, innovatív anyagokat tartalmaz.

A PROJEKTRŐL

A Warm Collection atmoszférája a textúrák, felületek és színek exkluzív, kifinomult kutatásának gyümölcse, Piero Lissoni összetéveszthetetlen stílusában.

BELSŐ TEREK

A Warm Collection, innovatív módon dobja fel a helyiségeket.