Outdoor Paint

Dekoratív, vizes bázisú festék külső használatra, természetes kivitelben és magas színtartóssággal. Az épület páratlan védelme a légköri anyagokkal szemben. A természetes vakolat földszerű érzetét idéző Outdoor Paint a homlokzaton alkalmazva könnyed tökéletlenségi hatást és elegáns fénytörést eredményez.

Kerakoll Outdoor Paint

Nettó ár
34.400 Ft
Szín:WR01
Méret:4 L

Az Outdoor Paint
kültéri terek

Az Outdoor Paint egy dekoratív, vizes bázisú festék külső használatra, természetes kivitelben és magas színtartalommal. ellenálló képességgel. Páratlan védelemmel büszkélkedhet a épületet a légköri hatásoktól és maximális időjárásállósággal, így tökéletesen védelmet nyújt az olyan szélsőséges időjárási körülményekkel szemben, mint az erős UV-sugárzás, a hőség és a fagy. Ez az innovatív festék gyönyörű esztétikája mellett száradó és hagyományos vakolatokon, simító vakolatokon és betonon is használható.

Az Outdoor Paint
SZÍNEK

Belső és külső felületek védelme és díszítése: ecsettel, hengerrel vagy szórással történő felhordással készült, magas színtartósságú, dekoratív, természetes felületű, külső használatra szánt, vízbázisú festék, amely páratlanul védi az épületet a légköri hatásoktól. A Outdoor Paint típusú, fényálló pigmentekkel és vizes oldatban diszpergált sziloxán kötőanyagokkal készült befejező festékréteg rendkívül légáteresztő és védő dekorációt hoz létre a szennyeződések, penész, algák és gombák ellen.

Kerakoll kültéri festék, GreenBuilding minősítés 2. Mosásállóság > 10.000 ciklusig az UNI 10560 szerint, vízgőzáteresztő képesség V1 (magas) osztályú az EN ISO 7783-2 szerint, a felesleges víz áteresztő képesség W3 (alacsony) osztályú az EN1062-3 szerint.
  • Vízgőzáteresztő képesség (EN 7783): V1 osztály (magas)
  • Folyékony vízzel szembeni áteresztőképesség (EN 1062-3): W3 osztály (alacsony)
  • Mosásállóság (UNI 10560): > 10 000 ciklus