Wallcrete

Vizes bázisú műgyanta burkolat színes simítóanyag-szerkezettel. A Wallcrete matt és monokróm felületét szabálytalanságok és texturált részletek jellemzik, amelyek egy exkluzív kézi megmunkálásból erednek, amely fokozza a színek természetes vibrálását. A Wallcrete egy speciális ciklus a fürdőszobai és konyhai burkolatokhoz.

Kerakoll Wallcrete

Nettó ár
19.800 Ft
Típus:Wallcrete
Szín:WR01
Méret:1 m2

A Wallcrete
belső terek

Fal Wallcrete WR04
Polc Wallcrete WR04

Fal Wallcrete WR04
Zuhanytálca Wallcrete WR04
Zuhanyzópadló Cementoresina WR04
Padló Legno+Color Medium WR01

Fal Wallcrete WR04
Mosdópult Wallcrete WR04
Szegély Invisible WR04
Padló Legno+Color Medium WR01

Mennyezet Decor Paint WR08
Fal Microresina, Wallcrete WR08
Padló Microresina Floor WR10

Fal Wallcrete WR08
Mosdó Wallcrete WR08

A Wallcrete egy vízbázisú, gyantás bevonat, amely jellegzetes textúrával és megjelenéssel rendelkezik. Ennek a bevonatnak a felülete matt és egyszínű, egyenetlen és strukturált részletekkel, amelyek egy exkluzív kézi felületkezelési eljárás eredménye. Ez az eljárás hozzájárul a színek természetes élénkségének fokozásához.

Bár a Wallcrete bármilyen típusú falon használható, különösen jól alkalmazható konyhákban és fürdőszobákban, ahol a felületek közvetlen víznek lehetnek kitéve.

A WALLCRETE
SZÍNEK

Vizes bázisú műgyanta burkolat, színes, simított anyagtextúrával Kerakoll Wallcrete, ≈ 2 mm teljes vastagsággal, amely alkalmas háztartási és kereskedelmi belső terek dekorálására, különösen a fürdőszobák, zuhanyzók és konyhák burkolására.

Vízálló és vízszigetelő, W3 osztály szerint. ISO 1062-3 szabvány szerint, megfelel az EN 15824 szabványnak, nem mérgező az EN 71-3 szabvány szerint, alkalmas a gyermekeknek szánt környezetek díszítésére, megfelel az UNI 11021:2002 szabványnak (HACCP D.L. 193/2007). rendszer, alkalmas az élelmiszer-előkészítésre szánt környezetek burkolására, kiváló kémiai tulajdonságokkal rendelkezik ellenálló (5. osztály), foltálló és mosószerálló az EN 12720 szabvány szerint.

  • Egészségvédelem és biztonság (EN 71-3): Megfelel, alkalmas játszóterek és gyermekszobák díszítésére.
  • Karcállóság (ISO 1518 Clements teszt): 1,95 kg
  • Kémiai ellenállás (EN 12720): osztály (kiváló), foltálló és ellenáll a mosószerekkel szemben
  • HACCP (UNI 11021-2002): Megfelel, alkalmas élelmiszer-előkészítésre szánt környezetek bevonására.

Warm Collection-ről

Integrált projekt, amely egyetlen színpalettával összehangolt, innovatív anyagokat tartalmaz.

A PROJEKTRŐL

A Warm Collection atmoszférája a textúrák, felületek és színek exkluzív, kifinomult kutatásának gyümölcse, Piero Lissoni összetéveszthetetlen stílusában.

BELSŐ TEREK

A Warm Collection, innovatív módon dobja fel a helyiségeket.