Wallpaper

Vizes bázisú műgyanta burkolat, színes, szuper sima felületű. Az átlátszatlan, egyszínű felülettel rendelkező Wallpaper rendkívül sima, selymes tapintású. Lényeges varázsa nagy eleganciával és formai tisztasággal rendelkező minimál hangulatot teremt. A Wallpaper a fürdőszobai és konyhai burkolatok speciális ciklusa.

Kerakoll Wallpaper

Nettó ár
11.000 Ft
Szín:WR01
Méret:1 m2

A Wallpaper
belső terek

Mennyezet Wallpaper Living WR01
Fémkeret Microresina WR01
Páraelszívó Wallpaper WR01
Fal Microresina WR01
Konyhabútor Microresina WR01
Padló Microresina Floor WR01

A Wallpaper egy egyszínű, vízbázisú műgyanta falburkolat, amely selymes és szupersima felületet biztosít. Formális tisztaságával, amely eleganciát sugároz, tökéletes a kortárs minimalista belső terekhez. Bár bármilyen belső térbe alkalmas, különösen ajánlott a vízre hajlamos területeken, például fürdőszobai és konyhai falakon.

A WALLPAPER
SZÍNEK

Vízbázisú műgyanta burkolat, színes, szuper sima felületű, összességében sima felületű ≈ 1 vagy 2 mm vastagságban, amely alkalmas háztartási és kereskedelmi belső terek dekorálására, különösen zuhanyzók, fürdőszobák és konyhák burkolására.

Vízálló és vízhatlan, W3 osztályú az ISO 1062-3 szabvány szerint, B-s1-d0 osztályú tűzzel szembeni viselkedés (EN 13501), megfelel az EN 15824 szabványnak, nem mérgező az EN 71-3 szabvány szerint, alkalmas gyermekeknek szánt környezetek dekorálására, megfelel az UNI 11021:2002 (HACCP D.L. 193/2007) rendszernek, alkalmas élelmiszer-előkészítésre szánt környezetek burkolására, kiváló vegyi ellenállással (5. osztály), foltálló és mosószerálló az EN 12720 szabvány szerint.

  • Egészségvédelem és biztonság (EN 71-3): Megfelel, alkalmas játszóterek és gyermekszobák díszítésére.
  • Karcállóság (ISO 1518 Clements teszt): 2 kg (kiváló)
  • Kémiai ellenállás (EN 12720): osztály (kiváló), foltálló és ellenáll a mosószereknek
  • HACCP (UNI 11021-2002): Megfelel, alkalmas az élelmiszer-előkészítésre szánt környezetek bevonására.
  • Tűzzel szembeni viselkedés (EN 13501): B-s1,d0 osztály

Warm Collection-ről

Integrált projekt, amely egyetlen színpalettával összehangolt, innovatív anyagokat tartalmaz.

A PROJEKTRŐL

A Warm Collection atmoszférája a textúrák, felületek és színek exkluzív, kifinomult kutatásának gyümölcse, Piero Lissoni összetéveszthetetlen stílusában.

BELSŐ TEREK

Gallery Subtitle