9 lépésben a tökéletes kerámia burkolat: Kerakoll megoldások kültéri esztrichre és betonra

Az éghajlatváltozás és a hőmérséklet-ingadozások kihívások elé állítják a kültéri kerámia burkolatokat. Azonban a Kerakoll prémium minőségű termékei kiváló megoldást nyújtanak ezekre a problémákra. Ezek a termékek nagy ellenálló képességgel rendelkeznek a hőmérsékleti változásokkal szemben, és magas szintű védelmet biztosítanak az alatta lévő struktúra számára. A Kerakoll termékei gyors megvalósítási időket tesznek lehetővé, nagy méretstabilitást és tartósságot biztosítanak, mindezeken túl a nagyon alacsony VOC kibocsátású rendszer hozzájárul a levegő minőségének javításához és a dolgozók egészségének védelméhez.

Most pedig ismerjük meg a 9 lépéses folyamatot, melyet a Kerakoll termékeivel végezhetünk el!

Kerámia-burkolás kültéri
esztrichre és betonra

#1. AZ ALJZAT ELŐKÉSZÍTÉSE

#2. ALJZAT

#3. VÍZSZIGETELÉS

#4. ILLESZTÉSEK VÍZSZIGETELÉSE

#5. HÁLÓERŐSÍTÉS

#6. VÍZSZIGETELÉS

#7. KERÁMIA BURKOLÁS

#8. FUGAZÁS

#9. DILATÁCIÓS HÉZAGOK

#1. AZ ALJZAT ELŐKÉSZÍTÉSE

Elsőként szükségünk lesz egy PVC lapra, amely szolgál majd elválasztó páragátlóként.

#2. ALJZAT

Ezt követően használjuk a Kerakoll Keracem Eco Pronto termékét, amely 16 - 18 kg/m2/cm anyagot igényel. Ez a termék egy tanúsított, öko-kompatibilis, ásványi eredetű, normál kötésidőjű és gyorsan szilárduló kész esztrich, mely burkolatok ragasztóval történő lerakásához tökéletes aljzatot biztosít. Ideális választás a GreenBuildinghez.

#3. VÍZSZIGETELÉS

A Kerakoll Aquastop Nanoflex termék használatával, 1,15 kg/m2/mm anyagfelhasználással végezhetjük el az aljzatok nagy tapadású és hosszú élettartamú rugalmas vízszigetelését burkolás előtt.

#4. ILLESZTÉSEK VÍZSZIGETELÉSE

Az Aquastop 120-at használjuk a kerületi és dilatációs hézagok vízszigeteléséhez, így a kerámialapok, greslapok és természetes kövek lerakása előtt biztosítjuk a szükséges védelmet.

#5. HÁLÓERŐSÍTÉS

A Kerakoll Aquastop AR1 termékét használva erősíthetjük meg a vízszigetelő membránt.

#6. VÍZSZIGETELÉS

A második vízszigetelési réteget is az Aquastop Nanoflex termékkel, 1,15 kg/m2/mm anyagfelhasználással hozzuk létre, amely ideális a GreenBuildingnél.

#7. KERÁMIA BURKOLÁS

A kerámia burkolás folyamatát a Kerakoll Biogel No Limits termékkel, 1,25 kg/m2 anyagfelhasználással végezhetjük. Ez egy rugalmas, több célt szolgáló ragasztó gél, mely minden anyagtipushoz, minden aljzaton, bármilyen alkalmazásnál való ragasztáshoz ideális.

#8. FUGAZÁS

A Kerakoll Fugabella Color terméket használjuk a burkolólapok, mozaikok és márványok fugázásához, mely 50 design színben érhető el. Az anyagszükségletét megtalálhatjuk az id. műszaki adatlapon.

#9. DILATÁCIÓS HÉZAGOK

Végül a dilatációs hézagok tömítését a Kerakoll Silicone Color termékkel végezzük, amely szintén 50 design színben érhető el. Az anyagszükségletét szintén az id. műszaki adatlapon találhatjuk meg.

A Kerakoll termékeivel biztos lehet benne, hogy a kerámia burkolat tökéletes lesz, legyen szó bármilyen kihívást jelentő környezeti tényezőről is. Emellett a Kerakoll különös figyelmet fordít az ökológiai fenntarthatóságra, így a termékei nemcsak hatékonyak, de a környezetre is kíméletesek.

A Masterworks-ről

A Masterworks Hungary Kft. nem csupán egy vállalkozás; mi egy művészetet képviselünk – a fenntartható életmód művészetét. Minőségi, környezetbarát építőanyagok szállításával és a Kerakoll termékek hivatalos magyarországi forgalmazásával segítünk ügyfeleinknek létrehozni az ő otthonukat, irodájukat, épületeiket vagy akár nagyobb építkezési projekteiket.

A Masterworks filozófiája három alapelvre épül: az őszinte munkára, az egészséges kapcsolatokra és a magas minőségű anyagokra. Az általunk létrehozott terek nem csak az ügyfeleink egyedi személyiségét és törekvéseit tükrözik, de a környezetünk és társadalomunk számára is pozitív hatással vannak. Az építőiparban játszott szerepünkkel nem csupán otthonokat építünk, hanem mesterműveket alkotunk, melyek inspirálják az embereket és emelik az életminőséget.

Burkolási termékek

Akciós
Kerakoll Fugabella Color: dekorációs Resina‑cemento® (műgyanta‑cement) burkolólapok, mozaikok és márványok díszítéséhez 50 design színben.
Kerakoll Fugabella® Color forradalmi hibrid fugázó bármilyen greslap, mozaik és természetes kő felület díszítésére.
52
Kerakoll Fugabella Color
Nettó ár
4.770 Ft26.800 Ft
Akciós
Kerakoll Silicone Color: Dekorációs tömítőanyag burkolólapokhoz és mozaikokhoz 50 design színben.
Kerakoll Silicone Color a deformálódásnak kitett kerámia burkolatok épségét és vízszigetelését garantálva nagyfokú tapadást biztosít a nem nedvszívó felületekhez.
29
Kerakoll Silicone Color
Nettó ár
3.720 Ft6.200 Ft
Kerakoll Biogel No Limits: Kizárólagos geo‑kötanyag alapúszerkezeti, rugalmas, több célú ragasztó gél minden anyagtípushoz, minden aljzaton, bármilyen alkalmazásnál való ragasztásához
Kerakoll Biogel No Limits
Kerakoll Biogel No Limits
Nettó ár
12.700 Ft13.000 Ft
Akciós
Kerakoll Bioflex S1: Természetes adalékanyagokat rendkívül nagy mennyiségben tartalmazó, deformálható ásványi ragasztó greslapok, kerámia és természetes kő nagy teljesítményű, függőleges felületen megcsúszásmentes, hosszú nyitott idejű lerakásához.
Kerakoll Bioflex S1 Sokkolóan fehér
Kerakoll Bioflex S1
Nettó ár
6.660 Ft10.800 Ft
Kerakoll Keragrip Eco Pulep: Szerves, öko‑kompatibilis előkészítő anyag a nem nedvszívó aljzatok kezelésére és tisztítására, ideális a GreenBuildingnél
4
Kerakoll Keragrip Eco Pulep
Nettó ár
6.700 Ft60.800 Ft
A Kerakoll Fugalite folyékony kerámia minden kerámia és üvegmozaik burkolat folyamatos fugázásához.
1
Kerakoll Fugalite
Nettó ár
20.400 Ft
Kerakoll Aquastop 120: NBR vízszigetelő flexibilis szalag kerületi és dilatációs hézagokhoz vízszigetelő rendszerekben
Kerakoll Aquastop 120
Nettó ár
750 Ft2.400 Ft
A Kerakoll Fugalite Invisibile igen finom, újrahasznosított üvegből származó, erős fényvisszaverő hatású mikrogyöngyöket tartalmaz.
1
Kerakoll Fugalite Invisibile
Nettó ár
24.500 Ft

További hírek

A Masterworks új logója: a közös jövőkép szimbóluma
A Masterworks új logója: a közös jövőkép szimbóluma
Next-Level csemperagasztó: Kerakoll Biogel győzelme!
Next-Level csemperagasztó: Kerakoll Biogel győzelme!
Budapest örökségének új életre keltése: A Kerakoll megoldása a Beteg Épület Szindróma és a nedves falak elleni küzdelemre
Budapest örökségének új életre keltése: A Kerakoll megoldása a Beteg Épület Szindróma és a nedves falak elleni küzdelemre