BioGel Gélragasztók

A Biogel ragasztócsalád, az első garantált élettartamú, folyékony és tixotróp gélragasztó-család, ami akár szélsőséges körülmények között is mindenféle anyagot és minden formátumot ragaszt, mindenféle aljzaton, bármilyen alkalmazásnál.
Akciós
Kerakoll Biogel No Limits: Kizárólagos geo‑kötanyag alapúszerkezeti, rugalmas, több célú ragasztó gél minden anyagtípushoz, minden aljzaton, bármilyen alkalmazásnál való ragasztásához
Kerakoll Biogel No Limits
Kerakoll Biogel No Limits
Nettó ár
11.700 Ft12.700 Ft
A Kerakoll Biogel Ready rugalmas vagy deformálódó aljzatokon átlósan is gyors és biztonságos lerakást garantálva fokozott rugalmasságot és hosszú igazítási időt biztosít.
Kerakoll Biogel Ready
Nettó ár
24.900 Ft
-10%
Kerakoll Biogel Extreme: Ultra deformálható, ultra bedolgozható, mindent ragasztó hibrid gélragasztó
Kerakoll Biogel Extreme
Kerakoll Biogel Extreme
Nettó akciós ár
26.820 Ft
Nettó normál ár
29.800 Ft
Kerakoll Biogel Revolution: Szerkezeti, rugalmas, többcélú ragasztó gél
Kerakoll Biogel Revolution
Kerakoll Biogel Revolution
Nettó ár
18.600 Ft18.800 Ft

AZ ELSŐ FORMATARTÓ GÉLRAGASZTÓ

A Biogel No Limits minden rétegvastagság esetén tixotróp, folyékony és könnyű. Falon is fáradság nélkül dolgozhatunk, miközben a burkolólap nem csúszik meg.

A Biogel No Limits egyszerre folyékony a glettvas alatt és képes súlyt tartani , valamint alakját felhordás után megőrzi, ezzel egyszerűbbé teszi az építési területen a munkát és megbízhatóbb eredménnyel szolgál.

Folyékony és tixotróp keverék

Megtartja a burkolólapot

Nem csökken

VILÁGSZINTŰ INNOVÁCIÓ

✅ Nem sűrűsödik be, hosszú ideig ugyanolyan marad a vödörben, amilyennek bekevertük

✅ Készítsük el a keveréket, ahogy akarjuk, mert soha nem csökken a rétegvastagsága

✅ A puha keverékkel jobban és kevesebb erőfeszítéssel dolgozhatunk

✅ A tixotróp és folyékony konzisztencia sok idő után is átnedvesíti a teljes burkolólapot

✅ Mindig maximális teljesítmény, mindenhez és mindenre jó

AZ ELSŐ TELJESEN ÁTNEDVESÍTŐ GÉLRAGASZTÓ

A tixotróp és folyékony keverék és a hosszabb nyitott idő lehetővé teszik a biztonságos és maximálisan egyszerű munkavégzést, és biztosítják a burkolólap hátoldalának tökéletes átnedvesítését.

RÉGI KONCEPCIÓJÚ RAGASZTÓK

❌ A vödörben gyorsan besűrűsödik

❌ Kemény keveréket kell készítenie, hogy biztos legyen benne, hogy nem zsugorodik

❌ A keverék kemény és nehezebben megmunkálható

❌ Hamar bőrösödik és kevéssé nedvesíti át a burkolólapot

❌ Minden ragasztónak más a teljesítménye, nem könnyű kiválasztani a megfelelőt

AZ ELSŐ SZERKEZETI GÉLRAGASZTÓ

A Biogel No Limits a KERAKOLL geo-kötőanyagnak köszönhetően szerkezetileg egyesíti az aljzatot és a burkolólapokat, és garantálja az időben tartós tapadást.

aljzatok:
cementesztrich,
beton, fa, fém, PVC

AZ ELSŐ GARANTÁLT HAJLÉKONYSÁGÚ GÉLRAGASZTÓ

A deformálhatóságot és a nyírásteljesítményt javító speciális reológiamódosító szerek bevezetésének köszönhetően a ragasztó képes ellenállni a legdeformálhatóbb és legrugalmasabb aljzatok igénybevételének anélkül, hogy a bedolgozhatósága romlana.

Active Prime Fix vagy Active Prime Grip Biogel felhordása Burkolólapok lerakása elkészítése

Biogel felhordása

Burkolólapok lerakása

Kerakoll BioGel GÉLRAGASZTÓ Termékek

Kerakoll Biogel No Limits

Az első tixotróp és folyékony gélragasztó, ami a lehetetlent is odaragasztja!


Szerkezeti, hajlékony, többcélú gélragasztó,-ami extrém feltételek mellett is mindenféle anyagot ragaszt mindenféle aljzaton és bármilyen alkalmazásnál.

FOLYÉKONY ÉS TIXOTRÓP KEVERÉK
A változó reológiának köszönhetően a Biogel No Limits keverék egyszerre tixotróp és folyékony, így mindig biztosítja a maximálisan könnyű felhasználást és a teljes átnedvesítést.

TÖBB CÉLÚ
A Biogel No Limits ideális megoldás minden igényre, mindig, mindenféle anyaggal, formátummal és mindenféle aljzaton maximális teljesítményt biztosít.

KALIBRÁLT ÉS ELLENŐRZÖTT
TELJESÍTMÉNY

A Biogel No Limits ragasztóteljesítményét
valós és szigorú tesztekkel ellenőrzött igényekhez mérve állította be a Kerakoll, hogy a laboratóriumban mért élettartam megjelenjen az építési területen is.

Kerakoll Biogel Revolution

Az első leghosszabb bedolgozhatóságú, gyors tapadású gélragasztó!


Szerkezeti, hajlékony, többcélú gélragasztó, ami extrém feltételek mellett is mindenféle anyagot ragaszt mindenféle aljzaton és bármilyen alkalmazásnál.

HOSSZABB BEDOLGOZHATÓSÁG
Egészen 1 órán át folyamatosan bedolgozható, így mindenféle környezeti feltétel mellett a legjobban használható

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG
Már 3 óra után kimagasló teljes kikeményedésű, ami biztosítja, hogy a lehető legrövidebb időn belül járható és tapaszolható

EXKLUZÍV RECEPTÚRA
Az első kockázatjelzés nélküli gélragasztó, amivel garantáltan biztonságosan dolgozhatunk a felhasználás szakaszaiban

Kerakoll Biogel Extreme

Az első ultra deformálható mindent ragasztó, hibrid gél-ragaszto!

Ultra deformálható, ultra bedolgozható, mindent ragasztó hibrid gélragasztó, a legszélsőségesebb körülmények között és alkalmazási helyzetekben tesztelve.

GYORSAN KÖT
A tapadóereje 24 óra elteltével 5-ször nagyobb, mint egy C2 osztályú cementalapú ragasztóé (4,5 N/mm2)

STRESSZÁLLÓ
10-szer deformálhatóbb, mint egy S2 osztályú cementalapú ragasztó (> 50 mm)

KÖNNYEN BEDOLGOZHATÓ GLETTVASSAL
5-ször kisebb a viszkozitása, mint egy poliuretán ragasztónak (35 Pa·s), olyan folyékony géllé alakul át, mint egy cementalapú ragasztó

Kerakoll Biogel Ready

Az első haználatra kész gélragasztó-massza a gyors és biztonságos lerakáshoz!

Használatra kész gélragasztó, különleges tapadású, függőleges felületeken megcsúszásmentes és fokozottan deformálódó burkoláshoz.

KÜLÖNLEGES BEDOLGOZHATÓSÁG
A Biogel Ready tixotróp keverék, ami egyszerre garantáltan folyékony a glettvas alatt és biztosítja az egyszerűbb és gyorsabb munkavégzést az építési területen

KIMAGASLÓ TELJESÍTMÉNY
A Biogel Ready meghaladja a régi, diszperziós ragasztókat, mindig kimagasló teljesítményt, valamint az építési területen biztos és tiszta eredményt garantál

IDEÁLIS HAJLÉKONY ALJZATOKHOZ
A Biogel Ready alkalmas hajlékony vagy deformálható aljzatokhoz. Közvetlenül, azaz alapozó használata nélkül felhordható gipsz aljzatokra. Használatra kész, könnyen tisztítható, így mindenféle fogadófelületen egyszerű felhasználást biztosít

Kerakoll - The GreenBuilding Company

MINDEN ITT SZÜLETIK

A Kerakoll GreenLab nevű épületben található 9 korszerű, ökológiai szempontból fenntartható kutató-fejlesztő laboratórium világszerte a zöld építészet új anyagaihoz való tanulmányozásában és fejlesztésében a legkorszerűbb technológiai központot jelenti.

A GreenLab-ben a Kerakoll bioépítész-mérnökei új Biogel gélragasztókat fejlesztettek ki, amelyek a burkolóipari szakemberek számára kihívást jelentenek. 

A Kerakoll tudományos parkjában található új Kutatási Központ exkluzív programmal rendelkezik a zöld építőanyagok területén. Ez a futurisztikus épület összpontosítja a Kerakoll csoport valamennyi tudományos laboratóriumát egyetlen kutatási központban, amely kiemelkedő technológiai kutatási és fejlesztési lehetőségeket kínál.

A Kerakoll minden ügyfelének személyre szabott megoldásokat kínál, amelyek 20 innovatív termékcsaládot és 1700 öko-kompatibilis referenciát tartalmaznak, valamint szolgáltatásokat, mint például a tervezés, a műszaki tanácsadás, a képzés és az építési támogatás.