Masterworks Hungary

"A fenntartható élet művészete"

Budapest szívében egy álmodni merő csapat egyedülálló lehetőséget látott az építőipar és a belsőépítészet világának forradalmasítására. Tudták, hogy a lakóterek teljes potenciáljának kiaknázása a csúcstechnológia és a környezetbarát, minőségi anyagok ötvözésében rejlik. Így jött létre a Masterworks Hungary, egy egységes online platform a prémium építőanyagok és a modern belsőépítészeti megoldások számára.

A Masterworks.hu csapatánál tisztában vagyunk azzal, hogy egy otthon több, mint csak egy lakóhely; az egyén személyiségét, álmait és törekvéseit tükrözi. A Kerakollal, a környezetbarát építőanyagok vezető vállalatával való együttműködés révén a Masterworks képes tökéletes egyensúlyt teremteni a fenntarthatóság, a minőség és a stílus között.

A legkisebb felújítási projekttől a nagy volumenű építkezésig, a Masterworks megbízható partnerként segíti a lakóterek átalakítását. A cég a kiválósághoz, az innovációhoz és a fenntarthatósághoz való elkötelezettségével hűséges követőket szerzett magának építészek, belsőépítészek és otthontulajdonosok körében.

Kerakoll Invisibile Color Collection Rose Pink - Invisibile 131
Kerakoll Invisibile Color Collection Neutral Pink - Invisibile KK 117
Kerakoll Invisibile Color Collection Petrol Blue - Invisibile KK 38

Az alapítók és a csapat

A Masterworks egy dinamikus, új generációs építőipari vállalat, mely egy modern webáruházzal és átfogó ERP rendszerrel rendelkezik. A vállalkozás hármas alapítói csapatának tagjai - mindegyikük egyedi szaktudással és tapasztalattal rendelkezik a nagyszabású építkezési projektek, prémium burkolási szolgáltatások, környezettudatos építészet, valamint az üzleti digitalizáció terén. Az alapítók közös szenvedélye a fenntarthatóság és az innováció, amelyek összekötik őket a közös cél felé.

A Masterworks csapata olyan lelkes szakemberekből áll, akik arra törekszenek, hogy a legújabb technológiákat és anyagokat alkalmazva hozzák létre a modern, zöld építészet mesterműveit. Minden egyes tag elkötelezett az építőipar és a belsőépítészet jövőjének átalakítása iránt, mely Budapesttől a világ minden tájára eljut.

A Masterworks filozófiája

A Masterworks filozófiája a fenntarthatóság, az innováció, a kiváló szaktudás és a vállalkozás három fő alappillére köré épül: őszinte munka, egészséges kapcsolatok és magas minőségű anyagok.

Hiszünk abban, hogy olyan élettereket hozzunk létre, amelyek nemcsak ügyfeleink egyedi személyiségét és törekvéseit tükrözik, hanem pozitívan járulnak hozzá a környezethez és a társadalomhoz. Elkötelezettségünk az őszinte munkához és a hozzáértéshez minden csapattagunkra kiterjed, az alapítóktól az alkalmazottakig, ahogy törekszünk a kiválóságra minden projektünkben is.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy kölcsönösen előnyös kapcsolatokat építsünk és fejlesszünk ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal és partnereinkkel, amelyek átláthatóságon, bizalmon és tiszteleten alapulnak. Ez az egészséges kapcsolatokra való összpontosítás lehetővé teszi számunkra, hogy a világ minden tájáról hozzuk el a legújabb építészeti terveket és anyagokat, a folyamatos innováció és széleskörű gyári partnerhálózatunk révén.

Az általunk használt magas minőségű anyagok iránti elkötelezettségünk garantálja, hogy minden általunk létrehozott mestermű időtálló legyen, és egyben emelje ügyfeleink általános élményét. Folyamatosan átlépjük a tervezés és az építészet határait, újraértelmezve a modern élet színvonalát, miközben megóvjuk a bolygót a jövő nemzedékei számára.

A Masterworks-nél nem csak otthonokat építünk; olyan mesterműveket hozunk létre, amelyek inspirálnak és magasabb szintre emelik az emberi élményt. Filozófiánk tanúbizonysága elkötelezettségünknek az építőipar és a belsőépítészet átalakítása iránt, egy fenntartható, innovatív és őszinte projekt egyszerre.

A Kerakoll szállított építőanyagokat a milánói Bosco Verticale épülete számára

Masterworks

A fenntartható élet művészete