Emelje zöld építkezési projektjeit a Kerakoll parketta ragasztó termékeivel

A fenntartható, környezetbarát terek építése során elengedhetetlen a megfelelő anyagok kiválasztása. Az építkezés környezeti hatását meghatározó egyik kritikus elem a parketta lerakásához használt ragasztó. A Kerakoll, a zöld építészet egyik vezető neve, számos kiváló minőségű, fenntartható és hatékony parkettaragasztó terméket kínál.

Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a Kerakoll parkettaragasztó termékcsaládjának legjobb termékeit, amelyeket kifejezetten zöld építési projektekhez terveztek.

Kerakoll L34 Hybrid

ECO Rating 5

Az L34 Hybrid egy tanúsított, környezetbarát, organikus ásványi ragasztó, amely kivételes teljesítményt nyújt a parketta lerakásához. Környezettudatos formulája miatt ideális választás a GreenBuilding projektekhez, erős kötést és tartós időtállóságot biztosítva anélkül, hogy veszélyeztetné fenntarthatósági céljait.

Kerakoll L34 Evolution

ECO Rating 2

Az L34 Evolution egy organikus, ásványi ragasztó, amely magas teljesítményű parketta lerakásához készült. Egyedi formulája garanciát jelent az erős, tartós kötésre, ami tökéletes a GreenBuilding projektekhez, ahol a környezeti szempontok ugyanolyan fontosak, mint a funkcionalitás és az esztétika.

Kerakoll L34 Evolution Rapid

ECO Rating 3

Amikor az idő sürget, az L34 Evolution Rapid gyorsan kötő és kötődő organikus ásványi ragasztót kínál, amely tökéletes a gyors tempójú GreenBuilding projektekhez. Gyorsított teljesítményével hatékony parketta lerakásra számíthat anélkül, hogy a minőséget vagy a fenntarthatóságot feláldozná.

Kerakoll L34 Classic

ECO Rating 2

Az L34 Classic egy megbízható organikus ásványi ragasztó, amely magas teljesítményű parketta lerakásra készült, a környezetbarát megközelítésre összpontosítva. Ideális a GreenBuilding projektekhez, az L34 Classic hosszan tartó tartósságot biztosít a fenntartható építési normák betartása mellett.

Kerakoll L34 Plus

ECO Rating 4

Az L34 Plus egy tanúsított, organikus, ásványi ragasztó, amely magas teljesítményű parketta lerakását biztosítja, miközben elköteleződik a GreenBuilding elvei mellett. Fejlett formulájának köszönhetően kivételes kötőerőt és hosszú élettartamot várhat el környezettudatos projektjeihez.

Kerakoll L34 Flex

ECO Rating 4

A rugalmasabb megoldást igénylő projektekhez az L34 Flex a tökéletes választás. Ez a tanúsított, környezetbarát, organikus, rugalmas ásványi ragasztó magas teljesítményű parketta lerakást biztosít, miközben némi mozgást is lehetővé tesz. Ideális a GreenBuilding projektekhez, ahol a rugalmasság és a fenntarthatóság a kulcsfontosságú szempontok.

Kerakoll L34 Forte

ECO Rating 5

A Forte egy tanúsított, környezetbarát, organikus ásványi ragasztó, amely kifejezetten kis és közepes formátumú parketta lerakására készült. Egyedi formulája ideálissá teszi a GreenBuilding projektekhez, erős kötést és tartós időtállóságot biztosítva anélkül, hogy feláldozná elkötelezettségét a fenntarthatóság iránt.

Kerakoll B3

ECO Rating 4

A B3 egy tanúsított, környezetbarát, organikus ragasztó, amely a lebegő parketták és laminált padlók nyelv-és-barázdavégzeteinek rögzítésére készült. Tökéletes a GreenBuilding projektekhez, a B3 erős kötést biztosít, miközben fenntartja a környezeti felelősségvállalásra való összpontosítást.

A Kerakoll parkettaragasztó termékei nemcsak kiváló teljesítményt és tartósságot nyújtanak, hanem támogatják a fenntartható építési gyakorlatok iránti elkötelezettségét is. Az öko-barát ragasztók beépítésével zöld építési projektekbe gyönyörű, funkcionális tereket hozhat létre, amelyek minimális hatással vannak a környezetre. Válassza a Kerakollt, és tegyen egy lépést a zöldebb jövő felé.

KERAKOLL PARKETTA LERAKÁSI RENDSZEREK

Fapadlók fektetési útmutatója.

PARKETTARAGASZTÓK

Parketta, rugalmas padlók és ipari műgyantaburkolatok lerakása
A Kerakoll L34 Evolution egy szerves ásványi alapú ragasztó parketta lerakásához fűtött padlóra is.
Kerakoll L34 Evolution
1
Kerakoll L34 Evolution
Nettó ár
23.000 Ft
A Kerakoll B3 egy öko‑kompatibilis, tanúsított szerves ragasztó úsztatott parketta és laminált padló lerakásánál a csaphornyos illesztések ragasztásához.
Kerakoll B3
Kerakoll B3
Nettó ár
2.600 Ft
A Kerakoll Forte egy tanúsított, öko‑kompatibilis, szerves ásványi alapú ragasztó kis és közepes formátumú parketta leragasztásához, ideális a GreenBuildingben való használatra.
Kerakoll Forte
Kerakoll Forte
Nettó ár
34.950 Ft
Kerakoll L34 Flex egy tanúsított, öko‑kompatibilis, rugalmas szerves ásványi ragasztó parketta nagy ellenállású leragasztásához, ideális a GreenBuildingben való használatra.
Kerakoll L34 Flex
Kerakoll L34 Flex
Nettó ár
4.800 Ft66.100 Ft
A Kerakoll L34 Plus egy tanúsított, ásványi eredetű ragasztó parketta nagy ellenállású leragasztásához.
Kerakoll L34 Plus
Kerakoll L34 Plus
Nettó ár
30.400 Ft
A Kerakoll L34 Classic egy szerves ásványi alapú ragasztó parketta lerakásához fűtött padlóra is.
Kerakoll L34 Classic
Kerakoll L34 Classic
Nettó ár
24.100 Ft
Kerakoll L34 Evolution Rapid egy szerves, gyorsan kötő és kikeményedő, ásványi eredetű ragasztó parketta nagy ellenállású leragasztásához, ideális a GreenBuildingben való használatra.
Kerakoll L34 Evolution Rapid
Kerakoll L34 Evolution Rapid
Nettó ár
27.200 Ft
A Kerakoll L34 Hybrid egy tanúsított, öko‑kompatibilis, szerves ásványi alapú ragasztó parketta lerakásához fűtött padlóra is, ideális a GreenBuildingben való használatra.
Kerakoll L34 Hybrid
Kerakoll L34 Hybrid
Nettó ár
39.000 Ft40.500 Ft

További hírek

Kerakoll Geocalce Intonaco: A fenntartható választás a modern építőiparban
Kerakoll Geocalce Intonaco: A fenntartható választás a modern építőiparban
A Kerakoll elnyerte a tekintélyes B Corp minősítést
A Kerakoll elnyerte a tekintélyes B Corp minősítést
A Masterworks új logója: a közös jövőkép szimbóluma
A Masterworks új logója: a közös jövőkép szimbóluma