A Masterworks új logója: a közös jövőkép szimbóluma

Masterworks Hungary uj logo

Örömmel osztunk meg veletek egy számunkra különleges dolgot – vadonatúj logónkat! Egyszerű kialakítású, mégis a fenntarthatóság és a kiválóság iránti közös elkötelezettségünket képviseli. Az „M” a logóban egy hegycsúcshoz hasonlóan felfelé mutató háromszöggel van kialakítva. Ez szimbolizálja törekvéseinket, valamint a siker és a fenntarthatóság azon csúcsait, amelyekre közösen törekszünk minden egyes projektben.

A természet által ihletett új színpalettát az Ön preferenciáinak figyelembevételével választottuk ki: a földes zöldek a növekedést és a fenntarthatóságot tükrözik, az éles fehér szín a tisztaságot és a magas színvonalat, a csipetnyi arany pedig azt a minőséget képviseli, amelyre mindig számíthat.

Ezzel a kialakítással megerősítjük elkötelezettségünket a fenntartható életmód mellett. Ez minden építésznek, tervezőnek, építőnek és barkácsolónak szól, aki osztja elképzelésünket. Az új logó több mint szimbólum; ígéretünk, hogy támogatjuk törekvéseiket, bővítjük tereit, miközben gondoskodunk bolygónkról.

2024: Az új élmények éve a Masterworks-szel

Az új logó bemutatásán túl a digitális és fizikai élmények egyedi keverékét hozzuk el az Ön számára. Budapest XIII. kerületében, a Radnóti Miklós utcában hamarosan megnyílik bemutatótermünk.

A történelmi, évszázados, háborús bunkerrel rendelkező épület pincéjében található ez a 160 m2-es tér, mely ideális helyszín a fenntartható építkezés átalakító erejének bemutatására. Budapest egyedülálló építészeti örökségét és kihívásait tükrözi, az új páratartalom és nedvességszigetelési szabványok előtérbe helyezésével, elsősorban Kerakoll termékekkel.

A bemutatóterm több, mint egy bemutatóhelyiség. Úgy tervezték, hogy magával ragadó élményt nyújtson, ahol a termékek széles skáláját fedezheti fel, és gyakorlati képzéseken vehet részt. A tér egy „tervezői labornak” is otthont ad majd, amely ötvözi a kreativitást a praktikummal, és átfogó építési megoldásokat kínál, nem csak anyagokat.

Míg a budapesti Radnóti Miklós utcai innovatív bemutatóterem kézzelfogható bizonyítéka lesz a fenntartható építésnek, mi ugyanilyen lelkesedéssel erősítjük online jelenlétünket. Ez a kettős megközelítés biztosítja, hogy akár online szeretné felfedezni a termékeket, akár személyesen tapasztalja meg azokat, a Masterworks ott találkozik Önnel, ahol éppen van.

Kerakoll Color Collection

2024-re előre tekintve izgatottan várjuk, hogy portfóliónkat a legújabb európai fenntartható márkákkal bővítsük. Ezeket hamarosan bejelentjük. Emellett a közelgő Kerakoll Color Collection 150 új színt tartalmazó kollekciója is inspirálni fogja projektjeit, és újradefiniálja a modern tereket.

Csatlakozzon hozzánk 2024-ben, hogy együtt utazunk egy fenntarthatóbb és szebb épített világ felé.

További hírek

Kerakoll Geocalce Intonaco: A fenntartható választás a modern építőiparban
  • 8. Apr 2024
Kerakoll Geocalce Intonaco: A fenntartható választás a modern építőiparban
A Kerakoll elnyerte a tekintélyes B Corp minősítést
  • 25. Feb 2024
A Kerakoll elnyerte a tekintélyes B Corp minősítést
A Masterworks új logója: a közös jövőkép szimbóluma
  • 1. Feb 2024
A Masterworks új logója: a közös jövőkép szimbóluma
Minden építéssel kapcsolatos problémára van megfelelő megoldásunk.
Alapfelületek előkészítése
Vorbereitung von Untergrundflächen
Dekorálás: festékek, bevonatok és lakkok
Dekoration: Farben, Beschichtungen und Lacke
Falazat kiszárítása hővel
Mauerwerk mit Hitze trocknen
Hőszigetelés
Wärmedämmung
Javítás és szerkezeti megerősítés ‑ földrengésbiztos
Reparatur und strukturelle Verstärkung – erdbebensicher
Kerámia és terméskő burkolás
Fliesen aus Keramik und Naturstein
Parketta, rugalmas padlók és ipari műgyantaburkolatok lerakása
Verlegen von Parkett, flexiblen Böden und industriellen Kunstharzbelägen
Vízszigetelés
Abdichtung
Természetes rendszerek
Natürliche Systeme
Építés és felületkialakítás
Konstruktion und Oberflächengestaltung

Kerakoll Design

A Kerakoll Design egy integrált projekt, amely innovatív anyagokat - műgyanta, cement, kézzel készített fa, mikrobevonatok, festékek és mázak - tartalmaz, egyetlen színpalettán összehangolva.