A PROJEKTRŐL

A Kerakoll Design House több mint egy tervezési koncepció; a cement, a gyanta, a festékek és a mikrobevonatok erőteljes szinergiáját testesíti meg. A váratlan, a művészi és a zseniálisan praktikus dolgok ünnepe.

Képzelje el, hogy terét művészi remekművé alakítja át prémium minőségű burkolati megoldásainkkal, amelyek aprólékosan kidolgozottak, hogy életet leheljenek a belső tér minden szegletébe. Minden helyiség egy történetet rejt, amely arra vár, hogy elmeséljük.

Koncepciónk gazdag a jellegzetes fal- és padlóburkolatokkal, vibráló festékekkel, dekoratív ragasztókkal és vizes helyiségekbe való parkettával, amelyek három változatos méretben állnak rendelkezésre. Minden egyes elem a kreativitás és az innováció tanúbizonysága, bizonyítva elkötelezettségünket a határok feszegetése és a normák megkérdőjelezése iránt.

A Kerakoll Design House portfóliójának minden egyes felülete a kézműves precizitás csodája. Termékeink nem csupán funkcionálisak, hanem az egyéniség kifejezői is, amelyek kivitelükben és textúrájukban az emberi érintés érzését foglalják magukba.

Ipari reprodukció? Soha. Felületeink megőrzik azt a varázst, amely örökre egyedi, megismételhetetlen és utánozhatatlan. Akárcsak Ön, ezek is egyediek, és arra készültek, hogy minden egyes nap kijelentést tegyenek.

Ölelje magához a Kerakoll Design House-t. Tegye rendkívülivé a mindennapjait.
A Warm Collection egy integrált projekt, amely innovatív anyagokat - cementet, műgyantát, kézzel megmunkált fát, mikrobevonatokat, festékeket és lakkozott felületeket - tartalmaz, amelyeket Piero Lissoni egyetlen, 10 meleg, hívogató színből álló palettában hangolt össze.
Olyan belsőépítészeti stílus, ahol a környezet és a falak egymásba olvadnak: az anyagok, textúrák és színek keverednek egymással. A padló és a falak, a burkolatok, a keretek, a bútorok, a világító- és fűtőtestek mind egyetlen, folytonos és zökkenőmentes felületté válnak.
A Warm kollekció atmoszférája a textúrák, felületek és színek exkluzív, kifinomult kutatásának gyümölcse, Piero Lissoni összetéveszthetetlen stílusában.

Egy elegáns kromatikus utazás

A taktilis és texturális szempontok feltárása

Warm Collection-ről

Integrált projekt, amely egyetlen színpalettával összehangolt, innovatív anyagokat tartalmaz.

A Warm Collection a Kerakoll Design kivitelek, textúrák és felületek széles választékában kapható: festékek, dekoratív és műszaki gyanták, mikrogyanták mindenféle újratervezéshez, műgyanta burkolatok és padlóburkolatok, valamint többféle felhasználásra ideális keményfa padlók - Piero Lissoni 10 meleg, hívogató színből álló egységes palettájában összehangolva.

inspirációs könyv

További ötletekért és inspirációért töltse le a Kerakoll Design inspirációs könyvet.

Kerakoll Design termékek

A pigmentek, olajok és hatóanyagok magas koncentrációjának köszönhetően a Kerakoll Absolute Paint egy gazdag festék, amelyet a természetes mészalapú festékek stílusát idéző elegáns textúra jellemez.
Kerakoll Absolute Paint: Vízbázisú, szagtalan, dekoratív festék extra matt, természetes felületű, nagy színmélységű festék.
Kerakoll Absolute Paint
Nettó ár
20.000 Ft48.000 Ft
A Kerakoll Decor Paint finom kivitelű festék tökéletes minden olyan környezetbe, ahol exkluzív és kifinomult hangulatot szeretne teremteni.
Kerakoll Decor Paint: Vizes bázisú dekoratív gyantafesték, mosható és törölhető matt felületű, magas színintenzitással.
Kerakoll Decor Paint
Nettó ár
3.200 Ft88.000 Ft
A Kerakoll Patina és Patina Living vízbázisú műgyanta burkolatok delabrè vakolat textúrával és természetes árnyalatú felületkezeléssel.
A Kerakoll Patina egy színes textúrázó befejező bevonat Patina és Patina Living műgyanta burkolatokhoz. Olasz design az élő kényelemért.
Kerakoll Patina Living
Nettó ár
12.600 Ft13.200 Ft
A Kerakoll Stripe Living egy vízbázisú műgyanta burkolat, színes "régi kinézetű" mikrobéléses textúrával.
A Kerakoll Stripe egy színes bázisú textúrázószer a Stripe Living gyantaburkolathoz.
Kerakoll Stripe Living
Nettó ár
10.200 Ft10.600 Ft
A Kerakoll Wallcrete Living vízbázisú műgyanta burkolatok színes, simítóval felhordott anyagtextúrával.
Textúrázó alapkikészítő bevonat Kerakoll Wallcrete és Wallcrete Living műgyanta burkolatokhoz. Olasz design az élő kényelemért.
Kerakoll Wallcrete Living
Nettó ár
12.800 Ft13.200 Ft
Szuper sima, nagy teljesítményű felületkezelő vakolat Kerakoll Wallpaper gyantaburkolathoz.
A Kerakoll Wallpaper egy vízbázisú gyantaburkolat, amely színes, szuperlapos, sima felületű, ideális fürdőszobai és konyhai falakhoz.
Kerakoll Wallpaper
Nettó ár
11.000 Ft11.800 Ft
A Kerakoll Wallpaper Living egy vízbázisú gyantaburkolat színes, szuper sima felületű, szuper sima felületű burkolattal.
Sima felületű vakolat Kerakoll Wallpaper Living gyantaburkolathoz. Ideális a sík falak előkészítéséhez a festék felhordása előtt.
Kerakoll Wallpaper Living
Nettó ár
4.400 Ft4.800 Ft
A Kerakoll LegnoNat WR00 ciklusban alapozó előkészítéshez használható.
Kerakoll LegnoNat Base: Természetes hatású, egykomponensű, vízbázisú előkészítő bevonat.
Kerakoll LegnoNat Base
Nettó ár
6.000 Ft
Innovatív technológiájának köszönhetően a Kerakoll Microresina ideális a lakberendezési kiegészítők és kerámia burkolatok védelmére.
A Kerakoll Microresina: Színes, vízbázisú mikrogyanta lakkozott, matt felületkezeléssel mindenféle lakberendezési kiegészítő, kerámia padló és burkolat, valamint keményfa padló újratervezéséhez.
Kerakoll Microresina Floor
Nettó ár
11.400 Ft12.200 Ft
A Kerakoll Microresina Xtreme egy átlátszó, vízbázisú mikrogyanta a Kerakoll Cementoresina, Cementoresina Wall, Microresina Floor és Microresina Parquet védelmére.
Kerakoll Cementoresina Wall - Kerakoll Design Warm Collection
Kerakoll Microresina Xtreme
Nettó ár
20.200 Ft46.700 Ft