Outdoor Paint felület és textúra

Dekoratív, vizes bázisú festék külső használatra, természetes kivitelben és magas színtartóssággal. Az épület páratlan védelme a légköri anyagokkal szemben. A természetes vakolat földszerű érzetét idéző Outdoor Paint a homlokzaton alkalmazva könnyed tökéletlenségi hatást és elegáns fénytörést eredményez.

Kerakoll Outdoor Paint Color Collection

Nettó ár
35.200 Ft

A Kerakoll Outdoor Paint egy dekoratív, vizes bázisú festék külső használatra, természetes kivitelben és magas színtartóssággal. Az épület páratlan védelme a légköri hatásoktól. olasz design az életkomfortért.

Az Outdoor Paint kiemeli a vakolat érdes textúráját, és a külső falaknak kellemes tökéletlenségi hatást kölcsönöz, elegáns fényvisszaverődési formákat adva.

Dekoratív, vizes bázisú festék külső használatra.

A Color Collection 150 színében kapható.

Csomagolás Vödör 10 ℓ / 4 ℓ
Anyagszükséglet két réteg felhordásakor finom textúrájú, kétrétegű felületképzéshez ≈ 0,15 – 0,2 ℓ/m2
Tárolás ≈ 18 hónapig

Az Outdoor Paint SZÍNEK

Kerakoll Color Collection szin paletta
Az Outdoor Paint egy dekoratív, vizes bázisú festék külső használatra, természetes kivitelben és magas színtartalommal. ellenálló képességgel. Páratlan védelemmel büszkélkedhet a épületet a légköri hatásoktól és maximális időjárásállósággal, így tökéletesen védelmet nyújt az olyan szélsőséges időjárási körülményekkel szemben, mint az erős UV-sugárzás, a hőség és a fagy. Ez az innovatív festék gyönyörű esztétikája mellett száradó és hagyományos vakolatokon, simító vakolatokon és betonon is használható.

Az Outdoor Paint
kültéri terek

Külső falak Outdoor Paint KK 78
Szerelvények Microresina KK 36

Fal Outdoor Paint KK 72

Külső falak Outdoor Paint KK 68

Külső falak Outdoor Paint KK 68

Belső és külső felületek védelme és díszítése: ecsettel, hengerrel vagy szórással történő felhordással készült, magas színtartósságú, dekoratív, természetes felületű, külső használatra szánt, vízbázisú festék, amely páratlanul védi az épületet a légköri hatásoktól. Az Outdoor Paint típusú, fényálló pigmentekkel és vizes oldatban diszpergált sziloxán kötőanyagokkal készült befejező festékréteg rendkívül légáteresztő és védő dekorációt hoz létre a szennyeződések, penész, algák és gombák ellen.

Kerakoll kültéri festék, GreenBuilding minősítés 2. Mosásállóság > 10.000 ciklusig az UNI 10560 szerint, vízgőzáteresztő képesség V1 (magas) osztályú az EN ISO 7783-2 szerint, a felesleges víz áteresztő képesség W3 (alacsony) osztályú az EN1062-3 szerint.
  • Vízgőzáteresztő képesség (EN 7783): V1 osztály (magas)
  • Folyékony vízzel szembeni áteresztőképesség (EN 1062-3): W3 osztály (alacsony)
  • Mosásállóság (UNI 10560): > 10 000 ciklus

COLOR COLLECTION

Színek és felületek a kortárs élethez

inspirációs könyv

További ötletekért és inspirációért töltse le a Kerakoll Design inspirációs könyvet