Outdoor Plaster felület és textúra

Műgyanta burkolat külső használatra, színes-testes anyagszerkezettel és magas színtartóssággal - az épület páratlan védelme a légköri hatásoktól. Az Outdoor Plaster szabálytalan textúrája anyagszerűséget kölcsönöz a homlokzatoknak, és növeli a kültéri építészeti projektek mélységének érzékelését.

Kerakoll Outdoor Plaster Color Collection

Nettó ár
50.000 Ft

Gyantaburkolat külső használatra, színes testű anyagszerkezettel és magas színtartóssággal. Az épület páratlan védelme a légköri hatásoktól. Olasz design az életkomfortért.

A Kerakoll Outdoor Plaster szabálytalan textúrája anyagszerűséget kölcsönöz a homlokzatoknak, és növeli a kültéri építészeti projektek mélységérzetét.

Műgyanta burkolat külső használatra színezett-testanyag textúrával és magas színellenállással.

A Color Collection 150 színében kapható.

Csomagolás Vödör 25 kg
Anyagszükséglet egy rétegre ≈ 2,4 kg/m2
Tárolás ≈ 18 hónapig

Az Outdoor Plaster SZÍNEK

Kerakoll Color Collection szin paletta
Az innovatív Outdoor Plaster gyantaburkolatot kültéri használatra tervezték, és számos klasszikus színben kapható, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Nemcsak gyönyörű esztétikát kínál, hanem kivételes védelmet is nyújt a káros UV-sugarak és a szélsőséges időjárási körülmények ellen.

A külső bevonat szabálytalan textúrája jellegzetes anyagi megjelenést kölcsönöz a homlokzatoknak, ami növeli az épületek értékét. Emellett a Kerakoll Outdoor Plaster egyedi dimenzionális hatása olyan egyedi megjelenést eredményez, amely megkülönbözteti a piacon kapható többi lehetőségtől.

Az Outdoor Plaster
kültéri terek

Külső falak Outdoor Plaster KK 18

Külső falak Outdoor Plaster KK 118

Külső falak Outdoor Plaster KK 118

Külső falak Outdoor Plaster KK 106

Külső falak Outdoor Plaster KK 106

Az Outdoor Plaster belső és külső felületek és hőszigetelő burkolati rendszerek védelmét és díszítését biztosítja. Készül acél úszó és műanyag szóróval történő befejezéssel, 1,5 mm-es szemcseméretű, külső használatra szánt, magas színállóságú gyantaborítással és anyagszerkezettel, színezett paszta formájában. A kompakt hatású, szálas, akrilgyantákon és hidrofób sziloxánokon alapuló ásványi burkolat magas fokú védelmet nyújt a légköri anyagokkal, szennyezéssel, baktériumokkal, gombákkal és algákkal szemben.

GreenBuilding minősítés 4, megfelel az EN 15824 szabvány teljesítménykövetelményeinek. Áteresztőképesség a vízgőzzel szemben V2 (közepes) osztályú az EN ISO 7783-2 szabvány szerint. Folyékony vízzel szembeni áteresztőképesség W3 (alacsony) osztály az EN 1062-3 szabvány szerint. Tapadás ≥ 0,3 MPa az EN 1542 szabvány szerint. Hővezetési tényező (λ) 1,20 W/(m K) az EN 1745:2002 szabvány szerint. A kültéri vakolat ≈ 2,4 kg/m2 arányban kerül felhordásra egy rétegben, B-s2, d0 osztályú tűzzel szembeni viselkedés az EN 13501-1 szabvány szerint.
  • CE-jelölés (EN 15824): ✓
  • Vízgőzáteresztő képesség (EN 7783): V2 osztály (közepes)
  • Folyékony vízzel szembeni áteresztőképesség (EN 1062-3): W3 osztály (alacsony)

COLOR COLLECTION

Színek és felületek a kortárs élethez

inspirációs könyv

További ötletekért és inspirációért töltse le a Kerakoll Design inspirációs könyvet