Kerakoll Color Fill Termékcsalád - Bemutatás

A Kerakoll Color Fill termékcsalád kiváló minőségű fugázó és tömítőanyagokat kínál, melyek megfelelnek a modern építészet és lakberendezés igényeinek. Ezek a termékek esztétikai szépséget és kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, lehetővé téve a tervezők számára, hogy kreatív és tartós megoldásokat alkalmazzanak.

Fugák - falak és padló Fugabella Color KK 130
Tömítőanyag/szegélyhézagok Silicone Color KK 113
Mennyezet Decor KK 113
Falak Wallpaper Living KK 113

Esztétika és teljesítmény találkozása

A fugák nem csupán a burkolatok közötti hézagok kitöltésére szolgálnak, hanem esztétikai elemként is funkcionálnak, kiemelve a burkolatok és a helyiségek stílusát. A Color Fill termékcsalád egy teljes körű dekorációs megoldást kínál, amely újradefiniálja a fugák és tömítőanyagok szerepét a dizájnban és építészetben. A Kerakoll formulái széles körű felhasználási lehetőségeket biztosítanak, kielégítve a legmagasabb esztétikai és teljesítménybeli követelményeket.

Fugák - padló Fugabella Color KK 79
Tömítőanyag/szegélyhézagok Silmat Color KK 76
Mennyezet Absolute KK 76
Falak Wallcrete Living KK 76

50 kortárs szín fugák és felületek számtalan kombinációjához

A Color Fill színpalettája 50 elegáns és jellegzetes színárnyalatot tartalmaz, a semleges tónusoktól az intenzívebb színekig. Ez a széles színskála lehetővé teszi a végtelen számú kombinációt padlók és burkolatok finiseléséhez, a tone-in-tone megoldásoktól a kontrasztos fugákig. Minden színt egy kód jelöl, ami az összes termék esetében azonos, így biztosítva a színfolytonosságot és a kromatikus egyensúlyt a különböző felületek között.

Fugák - padló Fugabella Color KK 79
Tömítőanyag/szegélyhézagok Silmat Color KK 76
Mennyezet Absolute KK 76
Falak Wallcrete Living KK 76

Lehetőségek, ötletek, alkalmazások minden stílushoz és igényhez

A Color Fill termékcsalád színei és technológiai megoldásai sokféle stílushoz és igényhez alkalmazkodnak. Az elegáns és jellegzetes színek dinamikussá és karakteressé teszik a helyiségeket, kiemelve a részleteket és egyedivé varázsolva a tereket. Az 50 árnyalat tökéletesen illeszkedik a különböző formákhoz és anyagokhoz, esztétikai koherenciát teremtve a különböző alkalmazások között.

Fugák - fal Fugalite Color KK 29
Fugák - padló Fugalite Color KK 153
Tömítőanyag/konyhai munkalap Silicone Color KK 1
Mennyezet - Decor KK 1
Konyhaszekrény ajtaja - Microresina KK 29

Diszkrét és lényegi elegancia

A Color Fill színpaletta lehetőséget kínál különböző stílusok létrehozására, a merész dizájnoktól a letisztult eleganciáig. A semleges tónusú fugák vizuális folytonosságot hoznak létre a kerámia- vagy természetes kőlapokkal, minimalista hatást keltve. Az intenzív és jellegzetes árnyalatok kontrasztos színösszeállításokat hoznak létre, amelyek karakteressé teszik a helyiségeket.

A Color Fill Fugázók

A szín, ami életre keltminden felületet.

Fugabella Color

A Fugabella Color műgyanta-cement hibrid technológiával készült fugázóanyag, amely 50 kortárs színben érhető el. Alacsony áteresztőképessége és csökkentett vízfelszívása biztosítja a hosszú távú tartósságot és a kiváló esztétikai megjelenést. Kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a magas felületi keménység, a vízlepergetés, valamint a penész- és baktériumellenállás.

Fugalite Color

A Fugalite Color egy folyékony kerámia alapú fugázóanyag, amely mindenféle kerámia, mozaik és természetes kő felülettel kompatibilis. Az 50 színben elérhető termék kimagasló vegyi ellenállással és szilárdsággal rendelkezik, ideális választás nedves helyiségekbe, mint például fürdőszobák és konyhák.

és a Tömítőanyagok

A tereket kiemelőfiniselések.

Silicone Color

A Silicone Color egy 50 kortárs színben elérhető dekoratív tömítőanyag, amely kiváló tapadást biztosít nem nedvszívó felületeken, ellenáll az öregedésnek, az UV-sugaraknak, és a fagynak. Kiváló színtartó képessége miatt homogén kombinációkat alkot a felhasznált anyagokkal, és különösen ajánlott vízzel érintkező felületekre.

Neutro Color

A Neutro Color egy 12 kortárs színben elérhető dekoratív tömítőanyag, amely különösen alkalmas márvány és természetes kő felületekhez. Nem okoz foltosodást és nem károsítja az anyagokat, így biztonságosan alkalmazható porózus és nem porózus felületeken egyaránt.

Silmat Color

A Silmat Color rugalmas, ultra matt dekorációs tömítőanyag, amely kiváló tapadást biztosít porózus és nem porózus felületeken egyaránt. 12 kortárs színben kapható, és ideális kerámia burkolólapokhoz, vékony lapokhoz, valamint nedves helyiségekbe.

Összefoglalás

A Kerakoll Color Fill termékcsalád az esztétika és a technológiai teljesítmény tökéletes kombinációját nyújtja. Ezek a fugázó- és tömítőanyagok nemcsak vizuálisan vonzóak, hanem tartósak és ellenállóak is, megfelelve a legmagasabb építészeti és lakberendezési igényeknek.

További hírek

Kerakoll Color Fill Termékcsalád - Bemutatás
  • Jun 26, 2024
Kerakoll Color Fill Termékcsalád - Bemutatás
Innovatív Vízszigetelési Megoldások: Kerakoll Aquastop Plus Flangia és Aquastop Plus 120
  • May 31, 2024
Innovative Waterproofing Solutions: Kerakoll Aquastop Plus Flange and Aquastop Plus 120
Kerakoll Geocalce Intonaco: A fenntartható választás a modern építőiparban
  • Apr 8, 2024
Kerakoll Geocalce Intonaco: The sustainable choice in the modern construction industry
Minden építéssel kapcsolatos problémára van megfelelő megoldásunk.
Alapfelületek előkészítése
Preparation of base surfaces
Dekorálás: festékek, bevonatok és lakkok
Decoration: paints, coatings and varnishes
Falazat kiszárítása hővel
Drying masonry with heat
Hőszigetelés
Thermal insulation
Javítás és szerkezeti megerősítés ‑ földrengésbiztos
Repair and structural reinforcement - earthquake proof
Kerámia és terméskő burkolás
Ceramic and natural stone tiling
Parketta, rugalmas padlók és ipari műgyantaburkolatok lerakása
Laying parquet, flexible floors and industrial synthetic resin coverings
Vízszigetelés
Waterproofing
Természetes rendszerek
Natural systems
Építés és felületkialakítás
Construction and surface design

Kerakoll Design

A Kerakoll Design egy integrált projekt, amely innovatív anyagokat - műgyanta, cement, kézzel készített fa, mikrobevonatok, festékek és mázak - tartalmaz, egyetlen színpalettán összehangolva.